Stirea cea mai nasola pe ziua de azi

Stiti care e stirea cea mai nasola pe ziua de azi?
Si de fapt de cand exista lumea?

Ca ABSOLUT TOTUL, DAR ABSOLUT TOT CEEA CE FACEM, SPUNEM SI GANDIM SE INREGISTREAZA IN CER.

Si se pastreaza pentru vesnicie, trecand mai intai ca probe in procesul nostru, al fiecaruia, la judecata din Ziua de apoi.

******************************

Din 20 Ianuarie 2009, tuturor persoanelor din Romania le sunt inregistrate toate convorbirile telefonice, SMS-urile si e-mailurile.

Informatiile vor fi stocate si se va sti cu exactitate cine ne va suna, de pe ce numar si din ce loc, pe cine vom suna, unde ne aflam in momentul cand dam telefon, toate datele de identificare a persoanei cu care vorbim la telefon, locul unde aceasta se afla cand a vorbit cu noi.

Toti furnizorii de internet sunt obligati sa stocheze timp de sase luni date despre navigarea noastra pe internet si identificarea dupa IP a locatiei fizice a calculatorului si toate adresele de internet pe care le accesam.

Cu ocazia asta, oare vor scapa de pornografie cei care … ?

Asadar, indiferent daca vorbim cu soacra, cu „Gogule, probleme, ma?” sau cu Osama bin Laden, indiferent daca am intrat vreodata sau nu in atentia vreunui serviciu de informatii, vom fi super atent urmariti.

Cine plateste distractia asta?

Bineinteles ca noi platim totul, in factura de telefon. Altfel spus vom fi urmariti pe banii nostri, vom plati ca sa fim urmariti.

Unii se cred putin dumnezei, dar sunt doar jalnici epigonii, doar caricaturi de Dumnezeu.

******************************

Dar stiti care e stirea cea mai buna de azi?
Si din ultimii 2000 de ani?

Ca Dumnezeu arunca toate pacatele noastre in marea uitarii, daca ne pocaim si acceptam iertarea gratuita oferita de Isus Cristos, Fiul Sau. Auziti, iertare absolut gratuita, necuprinsa mascat sau nemascat in nicio factura !!

Iertare Gratis. Dar nu ieftina!!
Este oferita gratis, dar nu este ieftina, si nu este ieftina pentru ca pacatul meu si al tau a fost platit cu sangele sfant si scump al Domnului Isus Cristos, varsat pentru mine si pentru tine pe cruce.

„Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viata vesnicã.” Evanghelia dupa Ioan 3:16.

Am fost rascumparati cu un mare pret… cel mai mare pret din Univers – Fiul Tatalui…

Anunțuri

3 comentarii »

  1. TILEA MARINEL said

    …,s-au modernizat calaii,-iertati-ma…!,s-au trezit calaii..,-nu le mai ajunge ca ne-au daruit, ,,DUHUL LUMII,, -,acum!,ne mai daruiesc si ,,LIPSA LIBERTATII,, sau poate nici nu!,am avut aceasta libertate…!,sau cine stie..!,poate a fost..,doar o pauza a ,,satanei,,-timp in care, am putut sa alegem…,sa facem !,ce vrem noi …!sau ,,SFANTA VOIE A LUI ,,YAHWH,,-…!,-LUMINEAZA-MI !,DOAMNE INTUNERICUL…!,LUMINEAZA-MA!,..,DOAMNE…!,-

  2. TILEA MARINEL said

    …,TOT CEEACE TREBUIE PENTRU CA RAUL SA INVINGA ESTE CA OAMENII BUNI…!,SA NU !,FACA NIMIC…!

  3. TILEA MARINEL said

    CRED CA AR TREBUII…!,SA FOLOSIM ALT MIJLOC DE COMUNICARE…,-ACELA A-L DUHULUI SFANT…!,se pare ca DUMNEZEU!,ne ajuta sa ne apropiem de EL…!,-prin ingaduinta raului…,unele lucruri e adevarat sunt cu VOIA LUI..,altele cu ingaduinta LUI..,dar toate…!,lucrurile lucreaza spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu!…,-NU CREDETI…?,iertati-ma!,-

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: